Ik heb ineens geen stroom meer. Hoe is dit gebeurd?

Gewijzigd op Fri, 17 Mar 2023 om 02:47 PM

Wij zetten automatisch de stroomlevering uit wanneer hier een aantal uur geen verbruik op is gemeten. Wij doen dit omdat een gebruiker soms vergeet de levering uit te zetten. Dit zorgt ervoor dat een volgende klant potentieel op hun rekening verder stroom zou kunnen gebruiken. Door automatisch de stroom uit te zetten voorkomen wij vervelende verrassingen.