Het lukt me niet om in te loggen. Wat moet ik doen?

Gewijzigd op Fri, 17 Mar 2023 om 03:04 PM

Als je niet kan inloggen, controleer dan eerst of jouw inloggegevens goed zijn ingevuld. Jouw gebruikersnaam komt overeen met het e-mail adres wat je hebt opgegeven voor het account. Lukt het daarna nog niet om in te loggen? Klik dan op ‘wachtwoord vergeten’. Je krijgt dan een nieuw wachtwoord per email toegestuurd. Vervolgens kan je met dit nieuwe wachtwoord opnieuw inloggen. Wijzig dit wachtwoord vervolgens door op instellingen te klikken, klik vervolgens op ‘account instellingen’ en daarna op de knop ‘wachtwoord wijzigen’. Kies nu zelf een nieuw wachtwoord.